عملکرد دولت ها را باید با قانون مقایسه کرد چرا که مقایسه دولت یازدهم با دهم روند جالبی نیست و به هر دوی آن ها ایراداتی وارد است.
آصفی افزود: در زمینه فرهنگ نظارت بسیار مهم می باشد و می بایست یک فرآیند دقیقی را جهت نظارت عملیاتی نمود، هر چند ممیزی هایی هم وجود دارد اما متاسفانه این نظارت خیلی قوی ارزیابی نمی شود، به طور مثال اخیرا ۲ عدد کتاب کودک را مشاهده کرده ام که این کتاب ها تحویل برخی از اساتید و جوانان نیز قرار گرفت و برآیند بررسی ها این بود که این کتاب ها اصلا محتوایی قابل توجهی نبود که بخواهد به چاپ برسد و از لحاظ بصری هم ایراداتی به آن وارد بود.
عضو شورای اسلامی شهر مشهد خاطر نشان کرد: یکی از موضوعاتی که کمتر در دولت یازدهم به آن پرداخت می شود بحث کپی رایت در حوزه نشر و چاپ است که متاسفانه نظارت ها کارشناسی و دقیق نیست و یا حجم کار بالاست که فرصت بررسی همه آن ها را ندارند.
آصفی ادامه داد: موضوعات فرهنگی سلیقه ای نیست که هر دولتی ساز خود را بزند، در حوزه نظارت هم نمره قابل قبولی را به دولت نمی توان داد، تا الان هم طرح های فراگیری را در حوزه آموزش عالی و یا خود وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مدت مشاهده نشده است.
عضو شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به اهمیت امر به معروف و نهی از منکر خاطر نشان کرد: در خصوص امر به معروف و نهی از منکر که کمیسیون های مختلف در ستاد امر به معروف ارشاد تشکیل می شد در حال حاضر آن کمیسیون ها تعطیل شده اند.
وی افزود: در خراسان رضوی هم بنده اطلاعی که از مدیر کل محترم ارشاد داشته ام ایشان گفتند مسئولیتی در این زمینه برای ارشاد استان تعریف نشده است.
آصفی در پایان تاکید کرد: در حوزه تبلیغات نیز فضا به درستی مدیریت نمی شوند و عملا کانون های تبلیغاتی و فضاهای معابر شهری که در دست دولت است رها شده است.
پاسخ